Shoes 

Subcategories

0 Review(s)

Instalatii pt sucuri naturaleDisponibil in 3 variante Hidropresa fructe 40L,80L,160L Hidropresele fac parte dintr-o gama noua de produse ce faciliteaza obtinerea din pulpa de fructe de sucuri, cidru, bauturi distilate si altele.

0 Review(s)

Prima fază pentru a produce sucul de fructe este maruntirea fructelor marunt pentru presarea si obtinerea sucului cu un randament ridicat Moară cu putere de 2,2kW, toate componentele sunt din oțel, are certificat alimentar autentificat.

0 Review(s)

Cosmo prezintă o gamă inovatoare și design modern: seria TRS-4500, un nou tip de sfredel motorizat cu roți , celule de încărcare hidraulică și comenzi electronice. Contactati-ne pentru catalog complect.

0 Review(s)

Presele noastre monococlea continue sunt proiectate pentru efectuarea presării continue și pentru a obține sucurile din produsele alimentare, cum ar fi strugurii sau din tescovină, fructe,etc.Realizate din toate părțile la contactul cu produsul alimentar din oțel inoxidabil AISI 304 si AISI 316 la cerere; garantează maximum de igienă.

0 Review(s)

Freze profesionale din seria UL sunt relativ ușoare, dar robuste, potrivite pentru grădinărit și horticultură.Transmisie laterală cu roți dințate în baie de ulei.Seria UL este potrivit pentru tractoare de la 15 la 40 CP cu categoria de atac 1. Contactati-ne pentru catalog complect.

0 Review(s)

Hidropresa completa de tocator proiectata pentru producerea de capacitati medii de sucuri prin compactarea spatiului de lucru,economisire timp si bani.Folosita la obtinerea rapida si usor a sucurilor din mere,fructe,fructe de padure,plante macerate in general.Agro-Catalog ofera servicii de consultanta in achizitionar

0 Review(s)

Grapa disponibil cu role packer, cage si crampoane.Grapa serie M  folosita în sine pentru uz profesional. Această serie este proiectata pentru combinația cu burghiu și vine cu o articulație universală cu ambreiaj disc. Contactati-ne pentru necesitati de modele diferite.

0 Review(s)

Pasterizator pentru sucurile de fructe cu arzător pe gaz și tubul KOAX schimbător tub in tub.Un consum foarte redus de energieDiferența de temperatură între apă și circuitul de suc este de cca 1/2 ° CUnitate de încălzire a apei cu boiler pe gaz cu temperatura de control automatReglarea manuală a circuitului de sucAgro Catalog va ofera consultanta in...

Showing 1 - 9 of 21 items