Cumpararea produselor oferite implica acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

      

 • In conformitate cu prevederile OG 130/2000, modificata prin Legea 51/2003 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,
 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile si RAPID SI PROFESIONAL SRL isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, produs nou 100% respectiv nefolosit, in stare perfecta de functionare, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.)
 • In cazul nerespectarii acestor conditii de vanzare si respectiv cumparare, consumatorul isi asuma plata integrala a pretului  acelui produs catre RAPID SI PROFESIONAL SRL sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti.
 • RAPID SI PROFESIONAL SRL isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.).
 • Prevederile prezentei legi sunt aplicabile numai clientilor ale caror produse sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru, magazinele noastre sau comenzile, implicit telefonice, care au fost transportate si livrate de catre firma noastra nu sunt considerate comert la distanta.
 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral sau partial), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre RAPID SI PROFESIONAL SRL sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti.
 • Invocarea necunoasterii produsului, specificatiilor produsului sau utilitatii produsului de catre client, NU obliga RAPID SI PROFESIONAL SRL la primirea returnarii niciunui produs vandut RAPID SI PROFESIONAL SRL nu isi asuma nicio raspundere in astfel de cazuri invocate de clienti si NU primeste produsele inapoi din aceste cauze.
 • Imaginile sunt prezentate in catalog cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor.

 

 

 • RAPID SI PROFESIONAL SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor din cataloagele  prezentate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
 • Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
 • Compania RAPID SI PROFESIONAL SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul furnizorului sau datele de contact mentionate in contract. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile enumerate in contract. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida
 • Preturile sunt actualizate, in functie de cursul BNR.
 • Compania RAPID SI PROFESIONAL SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • Produsele comercializate prin intermediul RAPID SI PROFESIONAL SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie.
 • Garantia se solutioneaza prin intermediul furnizorului sau la sediul. RAPID SI PROFESIONAL SRL (prezentat in contract), prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
 • Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. RAPID SI PROFESIONAL SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
 • RAPID SI PROFESIONAL SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 • Intregul continut al catalagelor electronice - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Copyright Emmeti i si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei se  pedepseste conform legilor in vigoare.Politica de confidentialitate

 • RAPID SI PROFESIONAL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • RAPID SI PROFESIONAL SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
 • RAPID SI PROFESIONAL SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.