Despre noi

SC RAPID SI PROFESIONAL SRL

AGRO CATALOG a fost fondata în 2012, în Iasi România, este specializat în domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale.

Este o firma comerciala care circula la nivel national si international, oferind o gama larga de servicii si produse. Este o companie cunoscută și apreciată în cele cinci continente, pentru calitatea înaltă a produselor sale.

AGRO CATALOG a înregistrat produsele în Baza de Date cu preturi de referinta AFIR, Agentia pentru http Rural Investitiilor Finantarea: www.apdrp.roper pentru a asigura o mai mare credibilitatea a calitatii si preturilor cele mai scazute a produselor catre clienti și de a veni in sprijinul fermierilor pentru a simplifica achizitionarea produselor pe care societatea noastra le reprezinta ,promoveaza în România și în lume.

AGRO CATALOG

cms-img
  • pasiunea pentru excelenta.
  • sprijina vinificatorii si le imbunatateste viata.
  • atenție specială respectului pentru mediu și oameni, de catre persoanele care conduc compania.

În jurul valorii de plăcerea de a garanta un serviciu perfect cu produsele sale "compania a construit o lume a inteligenței, experiență, precizie și acuratețe. Astăzi AGRO CATALOG a ajuns sa ofere o gama variata si completa in domeniul viti-vinicol de cea mai buna calitate si preturi accesibile pentru micii fermieri dar include, de asemenea,diverse utilaje si accesorii agricole.

Noi vrem să fim, în lume, punct de reper al culturii și excelența. O companie inovatoare, care oferă cele mai bune produse și că, datorită ceea ce crește și devine lider in domeniu vitivinicol. Noi creem și partajam cu stakeholder cu valoarea părților interesate pe termen lung, prin angajamentul nostru față de îmbunătățirea transparenței, durabilitatea și dezvoltarea personală. Dorim să impresioneze clienții noștri, creând experiențe și vânzarea de produse extraordinar de bune, frumoase și bine făcute, de lucru rapid și eficient la satisfacerea nevoilor și dorințelor acestora.